BBL ve DRX’ten Türkiye için saygı duruşu

BBL Valorant Erkek Takımı, Valorant Champions Tour 2023’teki ilk karşılaşma öncesinde Türkiye’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anarak, Güney Kore ekibi DRX ile birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulundu

BBL ve DRX’ten Türkiye için saygı duruşu

BBL, espor dünyasının en prestijli turnuvaları arasında gösterilen Valorant Champions Tour 2023 LOCK//IN Sao Paulo’da Türkiye’yi temsil etmek için ilk maçına çıktı. BBL Valorant Takımı, turnuva kapsamındaki ilk maç öncesinde Güney Kore ekibi DRX ile birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Yapılan saygı duruşu ile 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anıldı. 

Yaşanan vahim hadise sebebiyle derin bir üzüntü duyduklarını belirten ve maç öncesindeki saygı duruşuna ilişkin açıklamalarda bulunan BBL CEO’su Okan İlker Demirel, “Dünyanın en prestijli turnuvalarından olan Valorant Champions Tour 2023’te ülkemizi temsil etmek amacıyla mücadele ediyoruz. İçimiz buruk, aklımız ülkemizde ve kalbimiz depremden etkilenen vatandaşlarımızla birlikte atıyor. Zor günlerden geçiyoruz ve kenetlenmemiz gerekiyor. Biz de karşılaşma öncesinde rakibimiz DRX ile birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak istedik.” dedi. 

Hibya Haber Ajansı