Batman’da aranan şahıslara yönelik operasyon
Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahısları yakalamak için operasyon düzenledi.

Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 28 Eylül – 1 Ekim 2025 tarihleri arasında Batman Merkez, Kozluk ve Hasankeyf ilçelerinde düzenledikleri operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 6 kişiyi yakaladı.
B.Ş.’nin “bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan 5 yıl 5 ay; S.G.’nin hırsızlık suçundan 3 yıl 9 ay; B.Y.’nin 2 yıl 6 ay; K.T.’nin 3 yıl 4 ay; B.T. ve A.Ö.’nün ise 4 yıl 2’şer ay hapis cezasıyla arandığı belirlendi.
Yakalanan şahıslar adliyeye sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı ve Batman M Tipi Kapalı ile Açık Ceza İnfaz Kurumlarına teslim edildi.
Jandarma yetkilileri, aranan şahıslara yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Hibya Haber Ajansı