LG, oyun deneyimini iyileştiren yeni ara yüzünü ve yeni eklenen bulut oyun seçeneklerini tanıttı

LG Electronics (LG), en yeni TV'lerinde oyun deneyimini genişletiyor, kullanıcılara daha fazla seçenek sunmak için yeni bulut oyun hizmetleri ve “oyuna girmeyi” kolaylaştıran bir kullanıcı arayüzü güncellemesi ekliyor. Bu güncellemeler, L

LG, oyun deneyimini iyileştiren yeni ara yüzünü ve yeni eklenen bulut oyun seçeneklerini tanıttı

En Yeni LG TV'lere Blacknut, Utomik ve Yeni "Oyun Rafı" Menüsünü Eklenmesi Şirketin Oyuncuların İhtiyaçlarına Uygun Hizmet Sunma Misyonunu Destekliyor.

LG Electronics (LG), en yeni TV'lerinde oyun deneyimini genişletiyor, kullanıcılara daha fazla seçenek sunmak için yeni bulut oyun hizmetleri ve “oyuna girmeyi” kolaylaştıran bir kullanıcı arayüzü güncellemesi ekliyor. Bu güncellemeler, LG'nin sektör lideri TV'lerine oyuncu odaklı içerik ve yetenekler getirme konusundaki çalışmalarının bir parçası olarak kabul ediliyor.

Bilgisayar, konsol veya oyun kurulumu gerektirmeyen bulut oyun platformları, oyunları her zamankinden daha erişilebilir hale getiriyor. Blacknut ve Utomik Cloud, sırasıyla Eylül ve Kasım aylarında LG TV'lerde1 Triple A oyunları, favori bağımsız oyunlar, hikaye odaklı maceralar, spor, strateji ve daha fazlasını kapsayan zengin bir oyun portfoyü sunuyor. Aylık abonelikler aracılığıyla iki uygulama, kullanıcılara herhangi bir oyunu seçme ve anında oynama olanağı sunuyor - her iki uygulama da aylık olarak yeni oyunları içeriyor.

Blacknut, abonelere, ailenin tüm üyeleri için en fazla premium içerik çeşitliliği ve beş oyuncu profiline sahip 500'den fazla PC ve konsol oyunu sunuyor. Blacknut, bulut oyun alanındaki en geniş yarış ve spor oyunları koleksiyonunun yanı sıra Metro Exodus, Overcooked ve geniş bir Disney oyunları koleksiyonu gibi eleştirmenlerce beğenilen hitleri sunuyor. Utomik Cloud, Coffee Talk, My Time at Portia ve Turnip Boy Commits Tax Evasion gibi en sevilen bağımsız türlerle birlikte 1.300'den fazla oyun seçkisine sahip.

Yeni bulut oyun uygulamaları, bu aydan itibaren ilk olarak belirli ülkelerde webOS 6.0 ve webOS 2022 destekli LG TV'lerde LG Uygulama Mağazası’na eklenecek. LG'nin yeni güncellenen oyun kullanıcı arayüzü sayesinde, kullanıcılar yakında yeni Ana Ekran'da kolayca bulunabilecek olan kullanışlı Oyun Rafı2 menüsünde bir dizi popüler bulut oyun hizmetine erişebilecekler. Hali hazırda belirli NVIDIA GeForce NOW oyunlarına Oyun Rafı’ndan erişilebiliyor. Google Stadia ve diğer oyun hizmetlerinden Oyun Rafı aracılığıyla oyunlara erişim özelliği, gelecekteki güncellemelerde LG TV'ye eklenecek.

1 Blacknut, Eylül ayından itibaren İngiltere, Fransa, Almanya, Avusturya ve İsviçre'de geçerli LG Smart TV modellerinde, bu yıl Kuzey Amerika'da ve 2023'ün ilk çeyreğine kadar dünya çapında daha fazla bölgede satışa sunulacak.

2 Gaming Shelf (Oyun Rafı) menüsü, webOS 6.0 ve webOS 2022 destekli LG Smart TV modellerinde mevcuttur.


Hibya Haber Ajansı