Tayvanlı firmalar ürettikleri medikal/cerrahi ürünlerini online lansman ile tanıttı

tayvanli-firmalar-urettikleri-medikalcerrahi-urunlerini-online-lansman-ile-tanitti-17062002

Tayvanlı firmalar ürettikleri medikal/cerrahi ürünlerini online lansman ile tanıttı

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA), Tayvan Dışişleri Bakanlığı (MOFA) himayesinde, bir araya gelen Eped, Hilios ve Biosensetek firmaları en son teknolojiden yararlanarak ürettikleri medikal ürünlerini Türk alıcılara ve basına tanıtmak için online ürün lansmanını gerçekleştirdi.

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) üyesi 3 firma, Kasım ayına ertelenen EXPOMED fuarında tanıtacakları son teknoloji medikal/cerrahi ürünlerini; 17 Haziran Çarşamba günü düzenledikleri online lansman ile tanıttı. Medikal ürünler alanındaki uzmanlıkları ile dikkat çeken Tayvanlı firmaların ürünleri dünyada büyük ilgi görüyor.

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA), pandemi sonrası online ticaret faaliyetlerini tüm dünyada arttırdı. TAITRA, 2020 yılının başından şu ana kadar fuarlar, konferanslar, ürün lansmanları, seminerler, basın toplantıları ve ticari misyonlar dahil 185 online etkinlik düzenledi.

"Birlikte mücadele ediyoruz" sloganıyla küresel mücadeleyi destekliyor

Tayvan hükümeti COVID-19'un kontrol altına alınması ve yayılmasını engellemekte büyük başarı gösterirken, çoğu işletme ve okul kısıtlama olmadan faaliyetlerine devam etti. Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA), öncülüğünde farklı alandan, 20 üst düzey tıbbi kurum, 2 binin üzerinde Tayvanlı firma uzmanın bilgi birikimini kapsayan bir portal olan "Tayvan Küresel Anti-Pandemi Platformu"nu kurdular ve resmi bir lansmanla tanıttılar. "Birlikte mücadele ediyoruz" sloganıyla hareket eden bu online platform başarılı COVID-19 deneyimlerini paylaşarak “Made-in-Taiwan” anti-pandemik ürünlerini dünyaya sundu. https://www.anti-covid-19.tw/

Lansmana katılan firmaların ürünleri hakkında bilgiler

EPED Inc. minimal invaziv cerrahi alanında lider bir şirket. Şirket, Nöroşirürji (Beyin ve Sinir Cerrahisi), Kraniyofasiyal, KBB, Plastik, Estetik ve diğer minimal invaziv cerrahi uygulamaları için en son stereotaktik cerrahi navigasyon sistemlerini tanıttı.

HILIOS Industrial, 2000 yılından beri profesyonel bir üretici ve floresan lamba ihracatçısı olan firma, tüm ürünlerini Tayvan’da üretiyor. Lansmanda kasları gevşetmeyi ve ağrıyı etkili bir şekilde hafifletmeyi amaçlayan kızılötesi FİZYOTERAPİ cihazının özelliklerini anlattı.

BIOSENSETEK, biyoelektrik-fizyolojik sensör ve sinyal işleme araçlarının geliştirilmesine odaklanan lider bir araştırma ve tasarım şirketidir. Firma lansmanda hastaların hayati belirtilerinin gerçek zamanlı izlenmesi için özel olarak tasarlanmış merkezi hayati belirtiler monitörününün tanıtımını yaptı.

Hibya Haber Ajansı