Yeni HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi ile çalışma ortamlarında verimlilik artıyor

HP’nin yeni HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi, çalışma ortamları için sunduğu verimliliği artıran özellikleriyle küçük işletmelerin baskı işlemlerini kolaylaştırıyor ve daha uygun maliyetlerle baskı almasını sağlıyor.

Yeni HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi ile çalışma ortamlarında verimlilik artıyor

Düşük maliyetli, kaliteli ve verimli baskı alabilmek için gerekli tüm özellikler, Kartuşsuz, Toner Tanklı Lazer Yazıcı Serisi, HP LaserJet Tank markasıyla tüm küçük işletme sahipleri ve çalışanlarının kullanımına sunuldu. HP LaserJet Tank, satın alındığında kutusundan toner dolu dahili tankıyla çıkıyor ve içindeki tonerle 5 bin sayfaya kadar baskı alınabiliyor, uzun süre toner yenileme gerekmeden rahatça kullanılabiliyor.

HP LaserJet Tank toner-kartuşu olmayan tanklı bir yazıcı serisi olduğu için, yeni toner ihtiyacı duyulduğunda, yüksek baskı kapasiteli Orijinal HP Toner Yedek Dolum Kiti ile sadece 15 saniyede, kullanıcısı tarafından doldurulabiliyor. Geleneksel toner kartuşlarına kıyasla daha uygun maliyetlerle piyasaya sunulan HP Toner Dolum kitleri sayesinde, hem yazıcı kullanımı çok daha kolay bir hale geliyor hem de baskı alma maliyetleri düşüyor.

Yazıcı toneri bittiğinde kullanıcı işine ara vermeden 15 saniyede dolum yaparak baskı işlerine devam edebildiğinden zamandan da tasarruf sağlanmış oluyor; böylece yazıcı kullanım ve baskı alma maliyetleri de önemli ölçüde düşüyor. Orijinal HP Toner Yedek Dolum Kitleri 2 bin 500 ve 5 bin sayfa baskı alacak şekilde iki alternatif olarak, alışılagelmiş toner kartuşlarına göre çok daha uygun maliyetlerle piyasada bulunuyor.

HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi, çok fonksiyonlu baskı-tarama-kopyalama özellikleri, hızlı çift taraflı baskı, 50 bin sayfalık görüntüleme tamburu", HP Wolf Essential security koruması, HP Smart uygulaması, Ultra düşük sayfa başı baskı maliyeti ve efsanevi HP LaserJet kalitesiyle küçük işletmelerin baskıya dayalı işlerinde daha verimli bir şekilde çalışmalarına destek oluyor.

Ultra düşük sayfa başı baskı maliyeti ile HP LaserJet kalitesi bir arada

Bu tanklı yazıcılar ile HP’nin lazer baskı kalitesinden hiç ödün vermeden çok daha hesaplı ve verimli bir şekilde baskı alınabiliyor. LaserJet Tank Serisi, tek renk - siyah baskı gereksinimi olan işletmelerin daha verimli çalışmasını sağlarken kolaylık ve tasarruf imkânı da sunuyor.

Orijinal HP Toner Yedek Dolum Kiti ile yazıcının tankını doldurmak sadece 15 saniye

İşletmeler, toner bittiğinde yeni bir toner alma ve biten toneri değiştirme veya toner kartuşunu dışarıda, orjinal olmayan ve güvenli bir kullanım sunmayan tonerlerle doldurma gibi işlemlerle uğraşmıyor. Geleneksel orijinal tonerlere göre çok daha uygun maliyetli ve yüksek baskı kapasiteli orijinal HP LaserJet Tank Toner Dolum Kitiyle, tank dolum işlemi sadece 15 saniye sürüyor, üstelik bu işlem etrafa hiç toner dağılmadan; kullanıcının eline dahi toner sürülmeden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. 

Sürdürülebilirliğe, öncelik veren dayanıklı yazıcı

Energy Star sertifikasına ve Epeat Silver listesine girmeye layık görülen HP LaserJet Tank Yazıcı, otomatik çift taraflı baskı özelliği ve uzun ömürlü görüntüleme tamburunun yanı sıra yüzde 17 daha küçük tank tasarımına da sahip. Ayrıca yazıcıda kullanılan HP Toner Yeniden Yükleme Seti yüzde 90'a kadar atık tasarrufu sağlıyor.

HP LaserJet Tank Yazıcıyla baskı almak hem çok pratik hem çok hesaplı

Tüm bu avantajlara ek olarak bu yazıcılar HP Smart Uygulamasıyla da kullanılabiliyor. Böylece kullanıcılar baskı-tarama işlemlerini akıllı telefonları üzerinden de gerçekleştirebiliyor. HP Smart uygulaması telefona indirilerek her yerden pratik bir şekilde bu işlemleri yapmak mümkün oluyor.   

3 yıla kadar garanti

Standart olarak 2 yıl garanti süresine sahip HP LaserJet Tank Yazıcıların, satın alındıktan sonra hp.com.tr/3YilGaranti adresinden kayıt yaptırıldığında, garanti süresi 3 yıla kadar uzatılabiliyor.

HP LaserJet Tank Yazıcı serisinin farklı ihtiyaçlara yönelik birbirinden farklı özellikler sunan farklı modelleri bulunuyor.